Medlem af Dansk Kørelærer Union

Eksisteret siden 2015

Teori til kørekort –
​vælg mellem flere hold

Vælg mellem teorihold hos os eller jer

Når du skal undervises i teori til kørekort, er der flere muligheder – i hvert fald på Serenas Køreskole. Vi tilbyder nemlig både holdundervisning i vores lokaler – eller vi kommer til jer.

Vores køreskole er beliggende i Rudkøbing, og derfor har vi mange elever, der kommer fra bl.a. Svendborg, Ærø og andre steder på Sydfyn. Det betyder, at vores elever ofte har lang transporttid til køreskolen, hvilket kan være et problem, når man skal have teoriundervisningen til at passe ind i en hverdag med skole, arbejde og andre forpligtelser.

Fleksibel teoriundervisning efter nyeste principper

Vi ønsker at tilbyde de bedste betingelser for vores elever. Derfor lægger vi stor vægt på at tilpasse os kundernes hverdag, når de ønsker at tage kørekort til bil. Vi har flere forskellige teorihold i vores lokaler, men vi kommer også gerne ud til jer med vores teoriundervisning, hvis I er minimum 6 personer.

Vælg mellem teori til kørekort på følgende hold:

  • Standardhold​
  • Weekendhold​
  • Intensive daghold​
  • TNU

Hvad er TNU (Teori Near You)?

TNU-hold er en mulighed, hvis i har svært ved at få det hele til at gå op med lang transporttid til og fra din køreskole. Det kan også være, at det bare er besværligt at få bussen eller toget til at passe med din teoriundervisning.

​I skal minimum være 6 venner, klassekammerater eller lignende, før vi opretter et TNU-hold i jeres nærområde. Undervisningen kan ske på en skole eller efterskole. Det kan endvidere være i et lokale et andet sted, men det kan også være hjemme hos en af jer privat. hvis pladsen er til det. 

Har du spørgsmål om teori til kørekort?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om de forskellige muligheder for at tage undervisning i teori til kørekort B. Vi fortæller gerne mere om vores forskellige hold og om vores priser, ligesom vi gerne tager en snak om dine ønsker og behov.

​Du kan også læse om vores priser, betingelser og tillæg her

Kontakt Serenas Køreskole

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores elever

"Kan varmt anbefale Serenas køreskole"

Kan varmt anbefale Serenas køreskole, kæmpe tak til både Erling og Casper for jeres dejlige måde at være på hvilket gør det nemmere at føle sig tryg og sikker på det nok skal lykkes..

Vh Rikke

Rikke Laurvang

"Yderst god oplevelse hos Erling og Kasper"

Min kæreste og jeg fik begge vores kørekort i første forsøg - næsten fejlfri teoriprøve og ingen anmærkninger til køreprøven. Meget tilfreds.

Frederik Krath Nielsen

"Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste"

Mange tak til Erling Serena’s køreskole 😀😀 Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste, pga. sit engagement og indlevelse i den enkelte elev 🙂 🙂🙂🙂

Mark W. Halle

"Helt igennem fantastisk køreskole"

Helt igennem fantastisk køreskole! Der bliver taget god hånd om hver elev. Kæmpe ros til Kasper for hans super gode pædagogiske evner samt hans humor der kunne lette humøret når man blev presset og nervøs. Jeg vil klart anbefale køreskolen til alle der overvejer at tage et kørekort. 😀

Sofie Juhl Jensen

​Serenas Køreskole
​​på Facebook

Serenas Køreskole

Telefon: 61 73 56 50

Åbningstider

Telefon: 8-20 (alle dage)

Køreskolen: når der er teori, eller efter aftale

Ferie lukket:

Fra d.9 til og med 18 april

Adresse

Torvet 1, 5900 Rudkøbing

Klik her for rutevejledning

​CVR: 36321350

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

​Hvilket giver dig den optimal sikkerhed og klagemuligheder.