Teori til kørekort –
​vælg mellem flere hold

Vælg mellem teorihold hos os eller jer

Når du skal undervises i teori til kørekort, er der flere muligheder – i hvert fald på Serenas Køreskole. Vi tilbyder nemlig både holdundervisning i vores lokaler – eller vi kommer til jer.

Vores køreskole er beliggende i Rudkøbing, og derfor har vi mange elever, der kommer fra bl.a. Svendborg, Ærø og andre steder på Sydfyn. Det betyder, at vores elever ofte har lang transporttid til køreskolen, hvilket kan være et problem, når man skal have teoriundervisningen til at passe ind i en hverdag med skole, arbejde og andre forpligtelser.

Fleksibel teoriundervisning efter nyeste principper

Vi ønsker at tilbyde de bedste betingelser for vores elever. Derfor lægger vi stor vægt på at tilpasse os kundernes hverdag, når de ønsker at tage kørekort til bil. Vi har flere forskellige teorihold i vores lokaler, men vi kommer også gerne ud til jer med vores teoriundervisning, hvis I er minimum 6 personer.

Vælg mellem teori til kørekort på følgende hold:

• Standardhold​
  • Weekendhold​
  • Intensive daghold​
  • TNU

Hvad er TNU (Teori Near You)?

TNU-hold er en mulighed, hvis i har svært ved at få det hele til at gå op med lang transporttid til og fra din køreskole. Det kan også være, at det bare er besværligt at få bussen eller toget til at passe med din teoriundervisning.

​I skal minimum være 6 venner, klassekammerater eller lignende, før vi opretter et TNU-hold i jeres nærområde. Undervisningen kan ske på en skole eller efterskole. Det kan endvidere være i et lokale et andet sted, men det kan også være hjemme hos en af jer privat. hvis pladsen er til det.

Har du spørgsmål om teori til kørekort?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om de forskellige muligheder for at tage undervisning i teori til kørekort B. Vi fortæller gerne mere om vores forskellige hold og om vores priser, ligesom vi gerne tager en snak om dine ønsker og behov.

​Du kan også læse om vores priser, betingelser og tillæg her