Medlem af Dansk Kørelærer Union

Eksisteret siden 2015

Teori til kørekort – vælg mellem flere hold

Vælg mellem teorihold hos os eller jer

Når du skal undervises i teori til kørekort, er der flere muligheder – i hvert fald på Serenas Køreskole. Vi tilbyder nemlig både holdundervisning i vores lokaler – eller vi kommer til jer.

Vores køreskole er beliggende i Rudkøbing, og derfor har vi mange elever, der kommer fra bl.a. Svendborg, Ærø og andre steder på Sydfyn. Det betyder, at vores elever ofte har lang transporttid til køreskolen, hvilket kan være et problem, når man skal have teoriundervisningen til at passe ind i en hverdag med skole, arbejde og andre forpligtelser.

Fleksibel teoriundervisning efter nyeste principper

Vi ønsker at tilbyde de bedste betingelser for vores elever. Derfor lægger vi stor vægt på at tilpasse os deres hverdag, når de ønsker at tage kørekort til bil. Vi har flere forskellige teorihold i vores lokaler, men vi kommer også gerne ud til jer med vores teoriundervisning, hvis I er minimum 6 personer.

Vælg mellem teori til kørekort på følgende hold:

  • Standardhold​
  • Daghold-intensiv​
  • TNU

Hvad er TNU (Teori Near You)?

TNU-hold er en mulighed, hvis I har svært ved at få det hele til at gå op med lang transporttid til og fra din køreskole. Det kan også være, at det bare er besværligt at få bussen eller toget til at passe med din teoriundervisning.

​I skal minimum være 6 venner, klassekammerater eller lignende, før vi opretter et TNU-hold i jeres nærområde. Undervisningen kan ske på en skole eller efterskole. Det kan endvidere være i et lokale et andet sted, eller det kan være hjemme hos en af jer privat, hvis pladsen er til det.

Har du spørgsmål om teori til kørekort?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om de forskellige muligheder for at tage undervisning i teori til kørekort B. Vi fortæller gerne mere om vores forskellige hold og om vores priser, ligesom vi gerne tager en snak om dine ønsker og behov. Vi tilbyder også kørekort til 17 år.

​Du kan også læse om vores priser, betingelser og tillæg her.​

Kontakt Serenas Køreskole

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger eleverne

​Frederik Krath Nielsen​

"Jeg har haft en yderst god oplevelse hos Erling og Kasper – far og søn. Rimelig pris, god undervisning og godt humør. Og alt det formåede Erling at give på trods af tidligere dårlige erfaringer.

Vi, min kæreste og jeg, fik ikke kørekort den gang vi var 18, og har selv måtte spare op til festen.

Jeg kom med en dårlig oplevelse fra et tidligere forløb hos en anden køreskole, hvor undervisning resulterede i hverken prøver eller et kort. Det blev aldrig gjort færdigt. Det kostede mig mange penge, og jeg var rent ud sagt forberedt på det værste.

Erling Serena fik pillet oplevelsen af mig i løbet af de første teorilektioner. Det var frisk, professionel, til tider dejlig underholdende undervisning.

Min kæreste og jeg fik begge vores kørekort i første forsøg – næsten fejlfri teoriprøve og ingen anmærkninger til køreprøven. Meget tilfreds 🙂"

Sofie Juhl Jensen

"Helt igennem fantastisk køreskole! Der bliver taget god hånd om hver elev. Kæmpe ros til Kasper for hans super gode pædagogiske evner samt hans humor der kunne lette humøret når man blev presset og nervøs. Jeg vil klart anbefale køreskolen til alle der overvejer at tage et kørekort. 😀"

Tore Liljegren

"Tak for al støtten og undervisning verdens bedste kørelærer 😀"

Basel Kamal

"Tak til lærerne Erling Serena god træning for mig 🙂"

Yasmin Fibiger Jensen

Fantastisk og god kørelære 😀

Julie Sølvberg Møller​

Erling du er simpelt hen en fantastisk kørelære! Ja, det har jo været en ren fornøjelse at tage kørekort ved dig 🙂

Chris Møller

"Endnu en dejlig dag hos Serenas Køreskole er overstået. Jeg bliver mere og mere tryg ved det hele, samtidigt krydret med Erlings eminente fortællestil, samt humor, gør det hele til en dejlig oplevelse. – skal du have kørekort, ung som gammel, så ta’ Erling 😀 😀 😀 😀"

Mark W. Halle

Mange tak til Erling Serena’s køreskole 😀 😀 Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste, pga. sit engagement og indlevelse i den enkelte elev 🙂 🙂 🙂 🙂

Benny Rehder

"Kan kun anbefale denne køreskole 🙂 jeg vil gerne takke dig Erling for din måde at takle mig på 😀 jeg er ikke nem, men du har gjort mig tryk ved dine køre timer 🙂 så mange mange tak for din tålmodighed 😀 og frem for alt din rolige person 😀 😀 …..

Benny fortsætter: det er bestemt mig der takker Erling for din tålmodighed og dit rolige sind 🙂 uden dig var det nok ikke gået helt så godt.. så rigtig mange tak 😀"

​Serenas Køreskole
​​på Facebook eller Youtube

Serenas Køreskole

Telefon: 61 73 56 50

Åbningstider:

Telefon: 8-20 (alle dage)

Køreskolen: når der er teori, eller efter aftale

Ferie lukket:

Fra d.9 til og med 18 april

Adresse

Torvet 1, 5900 Rudkøbing

Klik her for rutevejledning

​CVR: 36321350

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

​Hvilket giver dig den optimal sikkerhed og klagemuligheder.