Medlem af Dansk Kørelærer Union

Eksisteret siden 2015

Kørekort til 17-årige​

Tag kørekort fra du er 17 år her hos os

At tage kørekort som 17-årig er en spændende mulighed for unge, der ønsker at komme tidligt i gang med at køre bil. Hos Serenas Køreskole tilbyder vi også ”kørekort 17 år”, så du får kørekort under den såkaldte ledsagerordning. Dette giver dig som ung mulighed for at starte din køreuddannelse tidligt og opnå værdifuld erfaring under sikre rammer.

Vi tilbyder køre- og teoriundervisning til 17-årige i Rudkøbing samt Svendborg, hvor vi tager imod elever fra et større område i Sydfyn, herunder Ærø og andre omkringliggende øer.

Undervisning og fordele ved kørekort som 17-årig

Der gælder særlige regler for køreskoleelever, der modtager undervisning og tager deres kørekort til bil, før de er fyldt 18 år. Det gælder blandt andet, at man som 17-årig med kørekort udelukkende må køre bil ledsaget af en erfaren bilist, der er mindst 30 år gammel og har haft kørekort i 10 år.

Vores program for 17-årige omfatter den komplette pakke fra teoriundervisning til praktisk kørsel, alt sammen under vejledning af erfarne instruktører. At starte tidligt giver ikke blot en længere periode til at finjustere kørefærdighederne før den selvstændige køreprøve, men også en chance for at vænne sig til ansvar på vejene i en yngre alder.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål til kørekort for 17-årige

Er du interesseret i at starte din køreuddannelse som 17-årig? Kontakt Serenas Køreskole for personlig vejledning og skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og tidsplan. Vores mål er at sikre, at du ikke blot består din køreprøve, men bliver en sikker og ansvarlig bilist.

Du kan desuden også læse meget mere om, hvad det kræver og indebærer at tage kørekort som 17-årig her.

Kontakt Serenas Køreskole

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger eleverne

​Frederik Krath Nielsen​

"Jeg har haft en yderst god oplevelse hos Erling og Kasper – far og søn. Rimelig pris, god undervisning og godt humør. Og alt det formåede Erling at give på trods af tidligere dårlige erfaringer.

Vi, min kæreste og jeg, fik ikke kørekort den gang vi var 18, og har selv måtte spare op til festen.

Jeg kom med en dårlig oplevelse fra et tidligere forløb hos en anden køreskole, hvor undervisning resulterede i hverken prøver eller et kort. Det blev aldrig gjort færdigt. Det kostede mig mange penge, og jeg var rent ud sagt forberedt på det værste.

Erling Serena fik pillet oplevelsen af mig i løbet af de første teorilektioner. Det var frisk, professionel, til tider dejlig underholdende undervisning.

Min kæreste og jeg fik begge vores kørekort i første forsøg – næsten fejlfri teoriprøve og ingen anmærkninger til køreprøven. Meget tilfreds 🙂"

Sofie Juhl Jensen

"Helt igennem fantastisk køreskole! Der bliver taget god hånd om hver elev. Kæmpe ros til Kasper for hans super gode pædagogiske evner samt hans humor der kunne lette humøret når man blev presset og nervøs. Jeg vil klart anbefale køreskolen til alle der overvejer at tage et kørekort. 😀"

Tore Liljegren

"Tak for al støtten og undervisning verdens bedste kørelærer 😀"

Basel Kamal

"Tak til lærerne Erling Serena god træning for mig 🙂"

Yasmin Fibiger Jensen

Fantastisk og god kørelære 😀

Julie Sølvberg Møller​

Erling du er simpelt hen en fantastisk kørelære! Ja, det har jo været en ren fornøjelse at tage kørekort ved dig 🙂

Chris Møller

"Endnu en dejlig dag hos Serenas Køreskole er overstået. Jeg bliver mere og mere tryg ved det hele, samtidigt krydret med Erlings eminente fortællestil, samt humor, gør det hele til en dejlig oplevelse. – skal du have kørekort, ung som gammel, så ta’ Erling 😀 😀 😀 😀"

Mark W. Halle

Mange tak til Erling Serena’s køreskole 😀 😀 Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste, pga. sit engagement og indlevelse i den enkelte elev 🙂 🙂 🙂 🙂

Benny Rehder

"Kan kun anbefale denne køreskole 🙂 jeg vil gerne takke dig Erling for din måde at takle mig på 😀 jeg er ikke nem, men du har gjort mig tryk ved dine køre timer 🙂 så mange mange tak for din tålmodighed 😀 og frem for alt din rolige person 😀 😀 …..

Benny fortsætter: det er bestemt mig der takker Erling for din tålmodighed og dit rolige sind 🙂 uden dig var det nok ikke gået helt så godt.. så rigtig mange tak 😀"

​Serenas Køreskole
​​på Facebook eller Youtube

Serenas Køreskole

Telefon: 61 73 56 50

Åbningstider:

Telefon: 8-20 (alle dage)

Køreskolen: når der er teori, eller efter aftale

Ferie lukket:

Fra d.9 til og med 18 april

Adresse

Torvet 1, 5900 Rudkøbing

Klik her for rutevejledning

​CVR: 36321350

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

​Hvilket giver dig den optimal sikkerhed og klagemuligheder.