Førstehjælp

​Regler angående Førstehjælp.

“Ved førstegangserhvervelse af førerret kan kørekort normalt kun udstedes til ansøgere, der har gennemført et færdselsrelateret 8 timers førstehjælpskursus.

Kursusbeviset må ved indleveringen af ansøgningen om kørekort ikke være ældre end 1 år.”

Hurtigt videre

Vi anbefaler at du inden du starter på kørekort tager dit Færdselsrelateret førstehjælp så det

ligger klar online, det samme glæder din lægeerklæring som bør medbringer ved første teori lektion så vi hurtigt kan får sendt din ansøgning om kørekort til Borgerservice.

Dette er en betingelse for at Dag og weekend da du ellers vil få ventetid efter teori modul 8 og indtil du skal til teoriprøve læs mere her.

​Vi samarbejder med

DuKanHjælpe.dk som tilbyder det 8 timers førstehjælp til bilkørekort (færselrelateret føstehjælp)

Kurset afholdes ca. 1 gang om måneden

​Pris: 595,-