​Erling Serena

Startede d.15 sep-2015 Serenas Køreskole.

Siden da har målet været at få så mange nye bilister godt og sikkert ud på vejene og vider i livet som ansvarlige og risikovidende bilister et mål som hele tiden får en ny begyndelse og du er den næste.

Pr. d. 1. januar 2019 blev kørelæren Kasper ansat som fast del 2. af Serenas Køreskole.

​Erling Serena

• ​Jeg er 58 år
  • Nyuddannet/godkendt kørelærer i Juni 2015
  • Har arbejdet 30 år som “købmand”, de fleste år i Rudkøbing & været undervisningsansvarlig for nyansatte ungarbejdere i Fakta, på Sydfyn