Generhvervelse eller fornyelse af kørekort

Vi klæder dig bedst muligt på til dine prøver

Skal du have fornyet dit kørekort, eller skal du i gang med generhvervelse? Så lad os hjælpe dig. Hos Serenas Køreskole tilbyder vi teori og køretimer efter de nyeste principper. Dermed bliver du klædt bedst muligt på til både prøver og din tilbagevenden i trafikken.

Vi holder til i Rudkøbing, men vi har også mange elever fra blandt andet Ærø og Svendborg samt andre steder på Sydfyn.

Vi tilpasser undervisningen efter din hverdag

Vi lægger vægt på at skabe de bedste betingelser for vores elever, uanset om der er tale et nyt kørekort, fornyelse af kørekort eller generhvervelse af kørekort. Derfor lægger vi vægt på at tilpasse undervisningen og køretimerne efter vores køreskoleelevers skole, arbejde og lignende.

Vi har løbende holdstart, og der er både normal og intensiv undervisning. Desuden kan du vælge weekendundervisning mod et tillæg, hvis du foretrækker weekend frem for hverdage.

Hvad koster generhvervelse af kørekort?

Vores priser for generhvervelse af kørekort afhænger af flere forhold, herunder om det er efter en ubetinget frakendelse eller en betinget frakendelse. Vores pris for at generhverve kørekort er 3.000 kr. Dertil kommer prøvegebyr, lægeerklæring og skolevogn med videre. Du finder flere oplysninger om priser, betingelser og tillæg her.

Hvad koster fornyelse af kørekort?

Ved fornyelse af kørekort skal du henvende dig til Borgerservice i din kommune. Det gælder ved mistet kørekort og ved genbestilling af kørekort. Der er derimod behov for en kontrollerende køreprøve, når du skal forny kørekort, hvis du først ansøger tre år efter, at gyldighedstiden er udløbet.

Har du spørgsmål?

Kontakt os for at få flere oplysninger eller for at komme videre med generhvervelse eller fornyelse af dit kørekort. Vi sammensætter gerne et undervisningsforløb, som passer til din situation.