Medlem af Dansk Kørelærer Union

Eksisteret siden 2015

Generhvervelse eller fornyelse af kørekort

Vi klæder dig bedst muligt på til dine prøver

Skal du have fornyet dit kørekort, eller skal du i gang med generhvervelse? Så lad os hjælpe dig. Hos Serenas Køreskole tilbyder vi teori og køretimer efter de nyeste principper. Dermed bliver du klædt bedst muligt på til både prøver og din tilbagevenden i trafikken. 

Vi holder til i Rudkøbing, men vi har også mange elever fra blandt andet Ærø og Svendborg samt andre steder på Sydfyn.

Vi tilpasser undervisningen efter din hverdag

Vi lægger vægt på at skabe de bedste betingelser for vores elever, uanset om der er tale et nyt kørekort, fornyelse af kørekort eller generhvervelse af kørekort. Derfor lægger vi vægt på at tilpasse undervisningen og køretimerne efter vores køreskoleelevers skole, arbejde og lignende.

Vi har løbende holdstart, og der er både normal og intensiv undervisning. Desuden kan du vælge weekendundervisning mod et tillæg, hvis du foretrækker weekend frem for hverdage.

Hvad koster generhvervelse af kørekort?

Vores priser for generhvervelse af kørekort afhænger af flere forhold, herunder om det er efter en ubetinget frakendelse eller en betinget frakendelse. Vores pris for at generhverve kørekort er 3.000 kr. Dertil kommer prøvegebyr, lægeerklæring og skolevogn med videre. Du finder flere oplysninger om priser, betingelser og tillæg her.

Hvad koster fornyelse af kørekort?

Ved fornyelse af kørekort skal du henvende dig til Borgerservice i din kommune. Det gælder ved mistet kørekort og ved genbestilling af kørekort. Der er derimod behov for en kontrollerende køreprøve, når du skal forny kørekort, hvis du først ansøger tre år efter, at gyldighedstiden er udløbet.

Har du spørgsmål?

Kontakt os for at få flere oplysninger eller for at komme videre med generhvervelse eller fornyelse af dit kørekort. Vi sammensætter gerne et undervisningsforløb, som passer til din situation.

Kontakt Serenas Køreskole

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores elever

"Kan varmt anbefale Serenas køreskole"

Kan varmt anbefale Serenas køreskole, kæmpe tak til både Erling og Casper for jeres dejlige måde at være på hvilket gør det nemmere at føle sig tryg og sikker på det nok skal lykkes..

Vh Rikke

Rikke Laurvang

"Yderst god oplevelse hos Erling og Kasper"

Min kæreste og jeg fik begge vores kørekort i første forsøg - næsten fejlfri teoriprøve og ingen anmærkninger til køreprøven. Meget tilfreds.

Frederik Krath Nielsen

"Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste"

Mange tak til Erling Serena’s køreskole 😀😀 Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste, pga. sit engagement og indlevelse i den enkelte elev 🙂 🙂🙂🙂

Mark W. Halle

"Helt igennem fantastisk køreskole"

Helt igennem fantastisk køreskole! Der bliver taget god hånd om hver elev. Kæmpe ros til Kasper for hans super gode pædagogiske evner samt hans humor der kunne lette humøret når man blev presset og nervøs. Jeg vil klart anbefale køreskolen til alle der overvejer at tage et kørekort. 😀

Sofie Juhl Jensen

​Serenas Køreskole
​​på Facebook

Serenas Køreskole

Telefon: 61 73 56 50

Åbningstider

Telefon: 8-20 (alle dage)

Køreskolen: når der er teori, eller efter aftale

Ferie lukket:

Fra d.9 til og med 18 april

Adresse

Torvet 1, 5900 Rudkøbing

Klik her for rutevejledning

​CVR: 36321350

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

​Hvilket giver dig den optimal sikkerhed og klagemuligheder.