INFO møde om kørelæreruddannelsen​

D.25/1-2022, kl 17

​Uddannelsen starter d 8/2-2022, kl 17

Tilmelding på 6173 5650

Bliv kørelærer – tag vores kørelæreruddannelse

Hos Serenas Køreskole tilbyder vi en professionel kørelæreruddannelse. Uddannelsen består af to dele, som vil blive uddybet nedenfor.

Vi har en spændende og anderledes kørelæreruddannelse til dig – og vi står klar til at hjælpe dig med spørgsmål og andet. Det er en vigtig forudsætning, at man elsker at køre bil og har tålmodighed overfor eleverne.

Vores elever kommer fra hele Sydfyn, heriblandt Rudkøbing, Svendborg og Ærø

​Adgangskrav til kørelæreruddannelse

Der er nogle specifikke krav, som du skal opfylde, før du kan starte på vores uddannelse til kørelærer:

• Være fyldt 24 år (inden forprøve)
  • Have kørekort til A, B, C, CE
  • 120 timers pædagogisk kursus (AVG)
  • Ikke have været frakendt kørekortet de seneste 2 år
  • Ikke være straffet efter straffelovens §78 stk. 2

Første del:

Første del er den teoretiske del, hvor du skal lære om udarbejdelsen af undervisningsplan og diverse undervisningsmateriale samt kørekortbekendtgørelsen og færdselsloven. Alt dette er inkluderet i teoriundervisningen.

Denne del afsluttes med en forprøve på den teoretiske del, som skal bestås, før du kan komme videre til anden del af vores kørelæreruddannelse.​

Anden del:

Anden del består af videreformidling af det, du har lært i første del. Det vil sige, at du nu skal øve dig i at formidle din viden videre til dine kommende elever. Det samme sker ved praksis, hvor du skal begynde at bruge det teoretiske, du har lært i første del – på nogle rigtige elever.

Denne del, og dermed uddannelsen, slutter med den endelige prøve, hvor du skal kunne redegøre for alt det, du har lært. Både gennem vores tid sammen, men lige så meget for det, du har lært på det pædagogiske kursus, som man skal have gennemgået før vores møde.

Bliv kørelærer, så du kan give andre et godt forløb, hvor de lærer om teori og praksis.

Hvad koster uddannelse til kørelærer?

Vores uddannelse til kørelærer koster 60.000 kr. Derudover skal du regne med en pris på cirka 20.000 kr. for det 120 timers Almene Voksen Pædagogiske forløb (avg), hvis du ikke har det i forvejen. Bliv kørelærer i dag! Uddannelse til kørelærer er en fornuftig efteruddannelse og en økonomisk investering i dit fremtidige arbejdsliv.

Tilmeld dig holdstart her – og bliv kørelærer!

Har dette givet anledning til spørgsmål, eller er du nysgerrig efter at høre mere om uddannelsen, priser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os.

​Vi glæder os til at hjælpe dig!