Medlem af Dansk Kørelærer Union

Eksisteret siden 2015

Intensivt lynkursus til kørekort

Tag kørekort hurtigt ved os

Hvis du ønsker at tage dit kørekort hurtigt, kan du modtage både teori- og køretimer som lynkursus hos Serenas Køreskole. Vi kalder det daghold intensiv.

​Vores køreskole ligger i Rudkøbing. Her underviser vi også elever fra blandt andet Ærø, Svendborg og andre steder på Sydfyn, som ønsker et lynkursus til kørekort med teori og køretimer minimum 3-5 gange ugentligt.

​Få et lynkørekort med intensiv daghold

Vi lægger stor vægt på at tilbyde de bedste betingelser for vores elever, og derfor gør vi vores bedste for at tilpasse os elevernes hverdag. Nogen kalder dette skræddersyet, vi kalder det intensivt. Vi har løbende holdstart.

​Vores daghold består typisk af 3-6 deltagere. Vi opretter disse hold ved tilmelding. Herefter planlægger vi forløbet sammen med holdet, så du og de andre kommer godt på vej. Der er teori kl. 9 eller kl. 10 alt efter holdets ønske, og kørsel i tidsrummet 9:00-15:45 i dagene mellem teori. Hertil kommer 1 lektions natkørsel som køres tidligst kl. 21:00

​Få flere informationer om lynkursus til kørekort og holdstart

Hos os kan du tage dit kørekort hurtigt til en god pris, men kontakt os gerne for yderligere informationer, da vi altid sammensætter holdene alt efter elevernes behov.

​Hvis du vil høre mere om at tage hurtigt kørekort på lynkursus, om holdstart eller vores priser, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt Serenas Køreskole

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger eleverne

​Frederik Krath Nielsen​

"Jeg har haft en yderst god oplevelse hos Erling og Kasper – far og søn. Rimelig pris, god undervisning og godt humør. Og alt det formåede Erling at give på trods af tidligere dårlige erfaringer.

Vi, min kæreste og jeg, fik ikke kørekort den gang vi var 18, og har selv måtte spare op til festen.

Jeg kom med en dårlig oplevelse fra et tidligere forløb hos en anden køreskole, hvor undervisning resulterede i hverken prøver eller et kort. Det blev aldrig gjort færdigt. Det kostede mig mange penge, og jeg var rent ud sagt forberedt på det værste.

Erling Serena fik pillet oplevelsen af mig i løbet af de første teorilektioner. Det var frisk, professionel, til tider dejlig underholdende undervisning.

Min kæreste og jeg fik begge vores kørekort i første forsøg – næsten fejlfri teoriprøve og ingen anmærkninger til køreprøven. Meget tilfreds 🙂"

Sofie Juhl Jensen

"Helt igennem fantastisk køreskole! Der bliver taget god hånd om hver elev. Kæmpe ros til Kasper for hans super gode pædagogiske evner samt hans humor der kunne lette humøret når man blev presset og nervøs. Jeg vil klart anbefale køreskolen til alle der overvejer at tage et kørekort. 😀"

Tore Liljegren

"Tak for al støtten og undervisning verdens bedste kørelærer 😀"

Basel Kamal

"Tak til lærerne Erling Serena god træning for mig 🙂"

Yasmin Fibiger Jensen

Fantastisk og god kørelære 😀

Julie Sølvberg Møller​

Erling du er simpelt hen en fantastisk kørelære! Ja, det har jo været en ren fornøjelse at tage kørekort ved dig 🙂

Chris Møller

"Endnu en dejlig dag hos Serenas Køreskole er overstået. Jeg bliver mere og mere tryg ved det hele, samtidigt krydret med Erlings eminente fortællestil, samt humor, gør det hele til en dejlig oplevelse. – skal du have kørekort, ung som gammel, så ta’ Erling 😀 😀 😀 😀"

Mark W. Halle

Mange tak til Erling Serena’s køreskole 😀 😀 Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste, pga. sit engagement og indlevelse i den enkelte elev 🙂 🙂 🙂 🙂

Benny Rehder

"Kan kun anbefale denne køreskole 🙂 jeg vil gerne takke dig Erling for din måde at takle mig på 😀 jeg er ikke nem, men du har gjort mig tryk ved dine køre timer 🙂 så mange mange tak for din tålmodighed 😀 og frem for alt din rolige person 😀 😀 …..

Benny fortsætter: det er bestemt mig der takker Erling for din tålmodighed og dit rolige sind 🙂 uden dig var det nok ikke gået helt så godt.. så rigtig mange tak 😀"

​Serenas Køreskole
​​på Facebook eller Youtube

Serenas Køreskole

Telefon: 61 73 56 50

Åbningstider:

Telefon: 8-20 (alle dage)

Køreskolen: når der er teori, eller efter aftale

Ferie lukket:

Fra d.9 til og med 18 april

Adresse

Torvet 1, 5900 Rudkøbing

Klik her for rutevejledning

​CVR: 36321350

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

​Hvilket giver dig den optimal sikkerhed og klagemuligheder.