Intensivt lynkursus til kørekort

Tag kørekort hurtigt med vores lynforløb

Hvis du ønsker at tage dit kørekort hurtigt, kan du modtage både teori- og køretimer som lynkursus hos Serenas Køreskole. Vi kalder det Dags-hold intensiv.

​Vores køreskole ligger i Rudkøbing. Her underviser vi også elever fra blandt andet Ærø, Svendborg og andre steder på Sydfyn, som ønsker et lynkørekort med teori og køretimer.

​Få et lynkørekort med intensiv undervisning

Vi lægger stor vægt på at tilbyde de bedste betingelser for vores elever, og derfor gør vi vores bedste for at tilpasse os kundernes hverdag. Vi har løbende holdstart, og du kan vælge weekendundervisning mod et tillæg.

​Det er også muligt at tage dit kørekort som lynkursus (Dags-hold intensiv) hvis du ønsker at deltage i undervisningen på daghold med intensiv undervisning. Et lynkørekort er for dig, som ønsker at tage kørekort i dagtimer, og som ønsker teori og køretimer næsten dagligt for at kunne tage kørekort hurtigt.

​Vores daghold består typisk af 3-6 deltagere. Vi opretter disse hold ved tilmelding. Herefter planlægger vi forløbet sammen med holdet, så du og de andre kommer godt på vej. Der er teori kl. 9 eller kl. 10 alt efter holdets ønsker til både teoriundervisning og køretimer.

​Få flere informationer om lynkursus til kørekort og holdstart

Hos os kan du tage dit kørekort hurtigt til en god pris, men kontakt os gerne for yderligere informationer, da vi altid sammensætter holdene alt efter elevernes behov.

​Hvis du vil høre mere om at tage kørekort på lynkursus, om holdstart eller vores priser, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.