Medlem af Dansk Kørelærer Union

Eksisteret siden 2015

Intensivt lynkursus til kørekort

Tag kørekort hurtigt med vores lynforløb

Hvis du ønsker at tage dit kørekort hurtigt, kan du modtage både teori- og køretimer som lynkursus hos Serenas Køreskole. Vi kalder det Dags-hold intensiv.

​Vores køreskole ligger i Rudkøbing. Her underviser vi også elever fra blandt andet Ærø, Svendborg og andre steder på Sydfyn, som ønsker et lynkørekort med teori og køretimer.

​Få et lynkørekort med intensiv undervisning

Vi lægger stor vægt på at tilbyde de bedste betingelser for vores elever, og derfor gør vi vores bedste for at tilpasse os kundernes hverdag. Vi har løbende holdstart, og du kan vælge weekendundervisning mod et tillæg.

​Det er også muligt at tage dit kørekort som lynkursus (Dags-hold intensiv) hvis du ønsker at deltage i undervisningen på daghold med intensiv undervisning. Et lynkørekort er for dig, som ønsker at tage kørekort i dagtimer, og som ønsker teori og køretimer næsten dagligt for at kunne tage kørekort hurtigt.

​Vores daghold består typisk af 3-6 deltagere. Vi opretter disse hold ved tilmelding. Herefter planlægger vi forløbet sammen med holdet, så du og de andre kommer godt på vej. Der er teori kl. 9 eller kl. 10 alt efter holdets ønsker til både teoriundervisning og køretimer.

​Få flere informationer om lynkursus til kørekort og holdstart

Hos os kan du tage dit kørekort hurtigt til en god pris, men kontakt os gerne for yderligere informationer, da vi altid sammensætter holdene alt efter elevernes behov.

​Hvis du vil høre mere om at tage kørekort på lynkursus, om holdstart eller vores priser, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt Serenas Køreskole

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores elever

"Kan varmt anbefale Serenas køreskole"

Kan varmt anbefale Serenas køreskole, kæmpe tak til både Erling og Casper for jeres dejlige måde at være på hvilket gør det nemmere at føle sig tryg og sikker på det nok skal lykkes..

Vh Rikke

Rikke Laurvang

"Yderst god oplevelse hos Erling og Kasper"

Min kæreste og jeg fik begge vores kørekort i første forsøg - næsten fejlfri teoriprøve og ingen anmærkninger til køreprøven. Meget tilfreds.

Frederik Krath Nielsen

"Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste"

Mange tak til Erling Serena’s køreskole 😀😀 Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste, pga. sit engagement og indlevelse i den enkelte elev 🙂 🙂🙂🙂

Mark W. Halle

"Helt igennem fantastisk køreskole"

Helt igennem fantastisk køreskole! Der bliver taget god hånd om hver elev. Kæmpe ros til Kasper for hans super gode pædagogiske evner samt hans humor der kunne lette humøret når man blev presset og nervøs. Jeg vil klart anbefale køreskolen til alle der overvejer at tage et kørekort. 😀

Sofie Juhl Jensen

​Serenas Køreskole
​​på Facebook

Serenas Køreskole

Telefon: 61 73 56 50

Åbningstider

Telefon: 8-20 (alle dage)

Køreskolen: når der er teori, eller efter aftale

Ferie lukket:

Fra d.9 til og med 18 april

Adresse

Torvet 1, 5900 Rudkøbing

Klik her for rutevejledning

​CVR: 36321350

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

​Hvilket giver dig den optimal sikkerhed og klagemuligheder.