Medlem af Dansk Kørelærer Union

Eksisteret siden 2015

Fornyelse af kørekort​

Find de nødvendige informationer her

Almindelige kørekort til kategori B biler udløber senest 15 år, efter de er blevet udstedt. Det betyder, at man en gang imellem skal have fornyet sit kørekort, men hvordan gør man det? Og er der nogle ting, man skal have gjort på forhånd?

Hos Serenas Køreskole ønsker vi at hjælpe dig med alt, der er relateret til dét at have et kørekort. Udover at tilbyde undervisning i teori og praksis på vores køreskoler i henholdsvis Svendborg og Rudkøbing for elever på hele Sydfyn samt øerne, herunder Ærø, så har vi her på hjemmesiden også samlet øvrige relevante informationer – blandt andet om hvordan man fornyer sit kørekort.

Hvordan fornyer man sit kørekort?

Ved fornyelse af kørekort skal du henvende dig til Borgerservice i din lokale kommune. Det gælder både ved mistet kørekort og ved genbestilling af kørekort, når det er udløbet. Der er derimod behov for en kontrollerende køreprøve, når du skal forny kørekort, hvis du først ansøger tre år efter, at gyldighedstiden er udløbet.

For at få fornyet dit kørekort, skal du på Borgerservice medbringe dit nuværende kørekort samt et foto til det nye kort. Sæt dig godt ind i reglerne for, hvordan billedet skal være taget, så du er sikker på, at det bliver godkendt.

I visse tilfælde skal du også medbringe en lægeattest fra egen læge, når du skal forny dit kørekort. Det gælder blandt andet, hvis du tidligere har haft en begrænsning på gyldighedstiden af dit kørekort – eksempelvis på grund af helbredsproblemer.

Hvad koster fornyelse af kørekort?

Prisen på fornyelse af kørekort er 180 kr.

Hvis du skal op til en kontrollerende køreprøve, før du kan forny dit kørekort, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med et undervisningsforløb, så du har gode forudsætninger for at bestå prøven. Læs meget mere om vores priser på undervisning her.

Vi tilbyder også generhvervelse af kørekort.

Kontakt Serenas Køreskole

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger eleverne

​Frederik Krath Nielsen​

"Jeg har haft en yderst god oplevelse hos Erling og Kasper – far og søn. Rimelig pris, god undervisning og godt humør. Og alt det formåede Erling at give på trods af tidligere dårlige erfaringer.

Vi, min kæreste og jeg, fik ikke kørekort den gang vi var 18, og har selv måtte spare op til festen.

Jeg kom med en dårlig oplevelse fra et tidligere forløb hos en anden køreskole, hvor undervisning resulterede i hverken prøver eller et kort. Det blev aldrig gjort færdigt. Det kostede mig mange penge, og jeg var rent ud sagt forberedt på det værste.

Erling Serena fik pillet oplevelsen af mig i løbet af de første teorilektioner. Det var frisk, professionel, til tider dejlig underholdende undervisning.

Min kæreste og jeg fik begge vores kørekort i første forsøg – næsten fejlfri teoriprøve og ingen anmærkninger til køreprøven. Meget tilfreds 🙂"

Sofie Juhl Jensen

"Helt igennem fantastisk køreskole! Der bliver taget god hånd om hver elev. Kæmpe ros til Kasper for hans super gode pædagogiske evner samt hans humor der kunne lette humøret når man blev presset og nervøs. Jeg vil klart anbefale køreskolen til alle der overvejer at tage et kørekort. 😀"

Tore Liljegren

"Tak for al støtten og undervisning verdens bedste kørelærer 😀"

Basel Kamal

"Tak til lærerne Erling Serena god træning for mig 🙂"

Yasmin Fibiger Jensen

Fantastisk og god kørelære 😀

Julie Sølvberg Møller​

Erling du er simpelt hen en fantastisk kørelære! Ja, det har jo været en ren fornøjelse at tage kørekort ved dig 🙂

Chris Møller

"Endnu en dejlig dag hos Serenas Køreskole er overstået. Jeg bliver mere og mere tryg ved det hele, samtidigt krydret med Erlings eminente fortællestil, samt humor, gør det hele til en dejlig oplevelse. – skal du have kørekort, ung som gammel, så ta’ Erling 😀 😀 😀 😀"

Mark W. Halle

Mange tak til Erling Serena’s køreskole 😀 😀 Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste, pga. sit engagement og indlevelse i den enkelte elev 🙂 🙂 🙂 🙂

Benny Rehder

"Kan kun anbefale denne køreskole 🙂 jeg vil gerne takke dig Erling for din måde at takle mig på 😀 jeg er ikke nem, men du har gjort mig tryk ved dine køre timer 🙂 så mange mange tak for din tålmodighed 😀 og frem for alt din rolige person 😀 😀 …..

Benny fortsætter: det er bestemt mig der takker Erling for din tålmodighed og dit rolige sind 🙂 uden dig var det nok ikke gået helt så godt.. så rigtig mange tak 😀"

​Serenas Køreskole
​​på Facebook eller Youtube

Serenas Køreskole

Telefon: 61 73 56 50

Åbningstider:

Telefon: 8-20 (alle dage)

Køreskolen: når der er teori, eller efter aftale

Ferie lukket:

Fra d.9 til og med 18 april

Adresse

Torvet 1, 5900 Rudkøbing

Klik her for rutevejledning

​CVR: 36321350

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

​Hvilket giver dig den optimal sikkerhed og klagemuligheder.