Medlem af Dansk Kørelærer Union

Eksisteret siden 2015

Tag kørekort til bil – lovpakke og teori

De bedste betingelser for at få et kørekort til bil

Skal du til at tage dit kørekort til bil? Hos Serenas Køreskole underviser vi efter de nyeste principper, så du får den bedst mulige basis for en sikker fremtid i trafikken. Her på siden kan du læse mere om lovpakke til kørekort, at tage kørekort når du er 17 år, og hvordan vores køretimer fungerer.

​Vi ligger i Rudkøbing, men vi har også elever fra blandt andet Ærø, Svendborg og mange andre steder på Sydfyn, som ønsker teori og køretime hos os.

​Det indebærer vores lovpakke til kørekort

Vi ønsker at tilbyde de bedste betingelser for at tage dit kørekort. Derfor gør vi vores bedste for at tilpasse os vores kunders skolegang, arbejdstider og lignende. Vi har løbende holdstart, og du kan vælge mellem normal undervisning eller et lynkursus. Desuden kan du vælge weekendundervisning mod et tillæg.

​Vores lovpakke til kørekort i kategori b består af 53 lektioner af 45 minutter. De er fordelt på 29 lektioner i teori, 4 lektioner på manøvrebane og 4 timer på køreteknisk anlæg. Dertil kommer 16 lektioner på vej.

​Tag kørekort fra du er 17 år

Udover almindelig køreundervisning tilbyder vi også ”kørekort 17 år”, så du får kørekort under den såkaldte ledsagerordning. Der gælder særlige regler for køreskoleelever, der modtager undervisning og tager deres kørekort til bil, før de er fyldt 18 år. Det kan du læse mere om her.

​Hvad koster et nyt kørekort i kategori B?

Vi tilbyder forskellige former for undervisning til kørekort i kategori B. Vores lovpakke koster 14.500 kr. Dertil kommer cirka 2.400 kr. til førstehjælp, prøvegebyr, lægeerklæring og leje af skolevogn. Teoribog og ekstra teoriundervisning er gratis hos os. Du kan læse mere om vores priser, betingelser og tillæg her.

Har du spørgsmål omkring vores køretime og undervisning?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til at tage kørekort til bil, hvis du ønsker flere informationer om lovpakke til kørekort, priser eller at tage kørekort som 17-årig.

​Herefter kan vi sammensætte et undervisningsforløb, som passer til din situation og er så billigt som muligt. Kontakt os for at aftale nærmere og for at få en god pris på dit kørekort.

Kontakt Serenas Køreskole

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores elever

"Kan varmt anbefale Serenas køreskole"

Kan varmt anbefale Serenas køreskole, kæmpe tak til både Erling og Casper for jeres dejlige måde at være på hvilket gør det nemmere at føle sig tryg og sikker på det nok skal lykkes..

Vh Rikke

Rikke Laurvang

"Yderst god oplevelse hos Erling og Kasper"

Min kæreste og jeg fik begge vores kørekort i første forsøg - næsten fejlfri teoriprøve og ingen anmærkninger til køreprøven. Meget tilfreds.

Frederik Krath Nielsen

"Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste"

Mange tak til Erling Serena’s køreskole 😀😀 Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste, pga. sit engagement og indlevelse i den enkelte elev 🙂 🙂🙂🙂

Mark W. Halle

"Helt igennem fantastisk køreskole"

Helt igennem fantastisk køreskole! Der bliver taget god hånd om hver elev. Kæmpe ros til Kasper for hans super gode pædagogiske evner samt hans humor der kunne lette humøret når man blev presset og nervøs. Jeg vil klart anbefale køreskolen til alle der overvejer at tage et kørekort. 😀

Sofie Juhl Jensen

​Serenas Køreskole
​​på Facebook

Serenas Køreskole

Telefon: 61 73 56 50

Åbningstider

Telefon: 8-20 (alle dage)

Køreskolen: når der er teori, eller efter aftale

Ferie lukket:

Fra d.9 til og med 18 april

Adresse

Torvet 1, 5900 Rudkøbing

Klik her for rutevejledning

​CVR: 36321350

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

​Hvilket giver dig den optimal sikkerhed og klagemuligheder.