Medlem af Dansk Kørelærer Union

Eksisteret siden 2015

Tag kørekort til bil – lovpakke og teori

De bedste betingelser for at få et kørekort til bil

Skal du til at tage dit kørekort til bil? Hos Serenas Køreskole underviser vi efter de nyeste principper, så du får den bedst mulige basis for en sikker fremtid i trafikken. Her på siden kan du læse mere om lovpakken til kørekort, hvad det koster at tage kørekort kategori B, og hvordan vores køretimer fungerer.

​Vi har undervisning i Svendborg & Rudkøbing, men vi har elever på hele Sydfyn og øerne, som ønsker teori- og køretimer hos os.

​Det indebærer vores lovpakke til kørekort

Vi ønsker at tilbyde de bedste betingelser for at tage dit kørekort. Derfor gør vi vores bedste for at tilpasse os vores kunders skolegang, arbejdstider og lignende. Vi har løbende holdstart, og du kan vælge mellem normal undervisning eller et daghold-intensivt.

​Vores Lovpakke til kørekort i kategori B består af 53 lektioner af 45 minutter. Der er fordelt på 29 lektioner i teori, 4 lektioner på manøvrebane og 4 timer på køreteknisk anlæg, og 16 lektioner på vej.

​Hvad koster et nyt kørekort i kategori B?

Vi tilbyder forskellige former for undervisning til kørekort i kategori B. Vores Grundpakke koster 15.900 kr. (Dertil kommer cirka 2.800 kr. til førstehjælp, lægeerklæring, prøvegebyr og leje af skolevogn samt mulighed for køb af fysisk teoribog eller adgang til teori program).

Ekstra teoriundervisning er gratis hos os. Du kan læse mere om vores priser, betingelser og tillæg her.

​Har du spørgsmål om vores køretimer og undervisning?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til at tage kørekort til bil, hvis du ønsker flere informationer om lovpakken til kørekort, vores priser eller at tage kørekort som 17-årig.

​Herefter kan vi sammensætte et undervisningsforløb, som passer til din situation og er så billigt som muligt. Kontakt os for at aftale nærmere og for at få en god pris på dit kørekort.

Kontakt Serenas Køreskole

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger eleverne

​Frederik Krath Nielsen​

"Jeg har haft en yderst god oplevelse hos Erling og Kasper – far og søn. Rimelig pris, god undervisning og godt humør. Og alt det formåede Erling at give på trods af tidligere dårlige erfaringer.

Vi, min kæreste og jeg, fik ikke kørekort den gang vi var 18, og har selv måtte spare op til festen.

Jeg kom med en dårlig oplevelse fra et tidligere forløb hos en anden køreskole, hvor undervisning resulterede i hverken prøver eller et kort. Det blev aldrig gjort færdigt. Det kostede mig mange penge, og jeg var rent ud sagt forberedt på det værste.

Erling Serena fik pillet oplevelsen af mig i løbet af de første teorilektioner. Det var frisk, professionel, til tider dejlig underholdende undervisning.

Min kæreste og jeg fik begge vores kørekort i første forsøg – næsten fejlfri teoriprøve og ingen anmærkninger til køreprøven. Meget tilfreds 🙂"

Sofie Juhl Jensen

"Helt igennem fantastisk køreskole! Der bliver taget god hånd om hver elev. Kæmpe ros til Kasper for hans super gode pædagogiske evner samt hans humor der kunne lette humøret når man blev presset og nervøs. Jeg vil klart anbefale køreskolen til alle der overvejer at tage et kørekort. 😀"

Tore Liljegren

"Tak for al støtten og undervisning verdens bedste kørelærer 😀"

Basel Kamal

"Tak til lærerne Erling Serena god træning for mig 🙂"

Yasmin Fibiger Jensen

Fantastisk og god kørelære 😀

Julie Sølvberg Møller​

Erling du er simpelt hen en fantastisk kørelære! Ja, det har jo været en ren fornøjelse at tage kørekort ved dig 🙂

Chris Møller

"Endnu en dejlig dag hos Serenas Køreskole er overstået. Jeg bliver mere og mere tryg ved det hele, samtidigt krydret med Erlings eminente fortællestil, samt humor, gør det hele til en dejlig oplevelse. – skal du have kørekort, ung som gammel, så ta’ Erling 😀 😀 😀 😀"

Mark W. Halle

Mange tak til Erling Serena’s køreskole 😀 😀 Fyns bedste kørelærer, hvis ikke Danmarks bedste, pga. sit engagement og indlevelse i den enkelte elev 🙂 🙂 🙂 🙂

Benny Rehder

"Kan kun anbefale denne køreskole 🙂 jeg vil gerne takke dig Erling for din måde at takle mig på 😀 jeg er ikke nem, men du har gjort mig tryk ved dine køre timer 🙂 så mange mange tak for din tålmodighed 😀 og frem for alt din rolige person 😀 😀 …..

Benny fortsætter: det er bestemt mig der takker Erling for din tålmodighed og dit rolige sind 🙂 uden dig var det nok ikke gået helt så godt.. så rigtig mange tak 😀"

​Serenas Køreskole
​​på Facebook eller Youtube

Serenas Køreskole

Telefon: 61 73 56 50

Åbningstider:

Telefon: 8-20 (alle dage)

Køreskolen: når der er teori, eller efter aftale

Ferie lukket:

Fra d.9 til og med 18 april

Adresse

Torvet 1, 5900 Rudkøbing

Klik her for rutevejledning

​CVR: 36321350

Vi er medlem af Dansk Kørelære Union

​Hvilket giver dig den optimal sikkerhed og klagemuligheder.