Kørelæreruddannelse – en uddannelse med fart på

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: image in <b>/usr/www/users/serene/wp-content/themes/atweb/layout/layout-columns.php</b> on line <b>61</b><br />

Kan du nikke ja til dette.
Så har vi en spændende og anderledes kørelærer
-uddannelse til dig. Bliv kørelærer hos os, vi står klar til at
hjælpe dig med spørgsmål og andet. Det er en vigtig forudsætning at man elsker at køre bil og har tålmodighed overfor eleverne, for at tage uddannelse til kørelærer.

Serena`s køreskole ligger i Rudkøbing på Langeland, hvorfor det er naturligt at vi har elever fra Svendborg, Sydfyn, Langeland og omegn.

<br />

Adgangskrav til uddannelse til kørelærer:

• ​Være fyldt 24 år (inden 1. prøve)
  • Kørekort til A, B, C, CE
  • 120 timers pædagogisk kursus (avg)
  • Ikke have været frakendt kørekortet de sidste 2 år.

<br />

Hvad koster uddannelse til kørelærer?

​Kørelæreruddannelse koster 60.000 kr. for selve uddannelse,
Der udover skal du regne med en pris på ca. 20.000 kr. for det 120 timers pædagogiske forløb, hvis du ikke har det i forvejen.

Bliv kørelærer i dag! Uddannelse til kørelærer er en økonomisk investering i dit fremtidige arbejdsliv.

Bliv kørelærer Kat.B
–et spændende uddannelsesforløbet

​Hos Serenas Køreskole v/ Erling Serena tilbyder vi kørelæreruddannelse. Uddannelsen består af 2 dele, første del er den teoretiske del, hvor du skal lære om udarbejdelsen af undervisningsplan og div. Undervisningsmateriale, kørekortbekendtgørelsen og færdselsloven – Alt dette er inkluderet i teoriundervisningen.

Første del afsluttes med en forprøve på den teoretiske del, som skal bestås før du kan komme videre til 2 del af kørelæreruddannelsen.

Anden del består af videreformidling af det du har lært i første del, det vil sige at du nu skal øve dig i at formidle din viden videre til dine kommende elever. Det samme sker ved praksis, hvor du igen skal begynde at bruge det teoretiske du har lært i første 1, på nogle elever

Del 2 og dermed din uddannelse slutter med den endelige prøve, hvor du skal kunne redegøre for alt du har lært. Både gennem vores tid sammen men lige så meget for det du har lært på det pædagogiske kursus, som man skal have gennemgået før vores møde. Bliv kørelærer så du kan give andre et godt forløb hvor de lærer om teori og praksis.

Tilmeld dig din kørelæreruddannelse i dag!
​Har dette givet anledning til spørgsmål eller er du nysgerrig efter at høre mere om uddannelse til kørelærer, priser eller andet, er du meget velkommen til at
kontakte Erling
På Tlf.+45 6173 5650 eller
E-mail: erling@serenaskoereskole.com
Glæder mig til at hjælpe dig!