Det siger eleverne​

​Frederik Krath Nielsen​

"Jeg har haft en yderst god oplevelse hos Erling og Kasper – far og søn. Rimelig pris, god undervisning og godt humør. Og alt det formåede Erling at give på trods af tidligere dårlige erfaringer.

Vi, min kæreste og jeg, fik ikke kørekort den gang vi var 18, og har selv måtte spare op til festen.

Jeg kom med en dårlig oplevelse fra et tidligere forløb hos en anden køreskole, hvor undervisning resulterede i hverken prøver eller et kort. Det blev aldrig gjort færdigt. Det kostede mig mange penge, og jeg var rent ud sagt forberedt på det værste.

Erling Serena fik pillet oplevelsen af mig i løbet af de første teorilektioner. Det var frisk, professionel, til tider dejlig underholdende undervisning.

Min kæreste og jeg fik begge vores kørekort i første forsøg – næsten fejlfri teoriprøve og ingen anmærkninger til køreprøven. Meget tilfreds 🙂"

Yasmin Fibiger Jensen

Fantastisk og god kørelære 😀

Julie Sølvberg Møller​